Tuesday, December 20, 2005

Kanneltalon Elektro-konsertti (feedback)

Kanneltalon Elektro-konserttini oli 30.11.2005. Tapahtuman jälkeen sain seuraavan emailin eräältä kuuntelijalta (SP) ::

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

"Olen ollut Kanneltalossa seuraamassa Elektroiltoja miltei aina kun ne on järjestetty. Olit minulle täysin tuntematon nimenä, mutta odotukseni olivat todella korkeat kun tutustuin Kanneltalon nettisivuilla olleeseen "briiffaukseen".

Ylitit odotukseni täysin. Eilinen settisi oli niin kova, etten ole koskaan kokenut mistään taide-elämyksestä samanlaisia fiboja. Ambienssiin sopi todella hyvin visuaalit. Olivatko VJ:t tehneet tämän juuri tätä settiä varten? Olikin hauska keskustella parin ystävän kanssa "palauttavan tuopin" äärellä miten äänet loivat visuaaleille merkityksen. Jokaiselle omansa. Kiitos vielä siitä että soitit miellyttävällä äänentasolla. Tuntuu että nykyisin joka paikassa soitetaan sellaisella volyymilla, että veri lentää korvista. Oli kivaa rentoutua tuolla unen ja todellisuuden välimaastossa. Voitko suositella jotain CD-levyäsi mikä olisi mahdollisimman lähellä sitä, mistä sain eilen nauttia? Mistä sen voi ostaa?

Terveisin S.

PS. Eiliset hiljaiset aplodit voidaan laittaa varmasti sen piikkiin, että yleisö oli häkeltyneenä. Sanan positiivisessa merkityksessä."

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home